2017-12-08 13:54Pressmeddelanden

Tidsplan för gymnasievalet 2018

null

Hur tidsplanen för gymnasiet ser ut skiljer sig lite beroende på vart i landet du bor. Vi på Gymnasium.se har därför samlat preliminär antagning, omval och slutgiltig antagning för hela Sverige på ett och samma ställe. Hitta datumen för dig här!  Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations Media Group, som även

Hur tisplanen för gymnasiet ser ut skiljer sig lite beroende på vart i landet du bor. Vi på Gymnasium.se har därför samlat preliminär antagning, omval och slutgiltig antagning för hela Sverige på ett och samma ställe. 

Hitta datumen för dig här! 

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se. 


Om gymnasium.se

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations.com Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se.