2017-10-23 13:20Pressmeddelanden

Populäraste gymnasieutbildningarna i Skåne under 2017

null

Bor du i Skåneregionen och har funderingar kring vad andra ungdomar vill läsa för program? Vi på Gymnasium.se har kikat på vilka gymnasieutbildningar som flest intresserat sig för under 2017 i Skåne. Vi har sammanställt de mest besökta programmen på Gymnasium.se och listar nedan de tio mest populära programmen i Skåne.  Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges a

Bor du i Skåneregionen och har funderingar kring vad andra ungdomar vill läsa för program? Vi på Gymnasium.se har kikat på vilka gymnasieutbildningar som flest intresserat sig för under 2017 i Skåne. Vi har sammanställt de mest besökta programmen på Gymnasium.se och listar nedan de tio mest populära programmen i Skåne. 

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se. 


Om gymnasium.se

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations.com Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se.