2017-03-09 15:02Pressmeddelanden

Här är de populäraste gymnasieprogrammen under 2016

null

Nu är vi mitt uppe i gymnasievalet 2017 och många av er går säkert runt fortfarande och funderar på vilket program som ni ska plugga till hösten. Vi har sammanställt förra årets mest besökta gymnasieprogram på Gymnasium.se och listar nedan de tio mest populära programmen i Sverige. I listan finns både högskoleförberedande program och yrkesförberedande. Finns ditt framtida program med i listan?  Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 167

Nu är vi mitt uppe i gymnasievalet 2017 och många av er går säkert runt fortfarande och funderar på vilket program som ni ska plugga till hösten. Vi har sammanställt förra årets mest besökta gymnasieprogram på Gymnasium.se och listar nedan de tio mest populära programmen i Sverige. I listan finns både högskoleförberedande program och yrkesförberedande. Finns ditt framtida program med i listan? 


Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 167 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se. 


Om gymnasium.se

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations.com Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se.