2017-10-18 13:18Pressmeddelanden

Göteborgs populäraste gymnasieutbildningar 2017

null

Vilka gymnasieprogram har flest elever från Göteborg varit intresserade av under 2017? Av er elever som ska söka gymnasium i Göteborg till våren är det säkert många som undrar vad andra väljer och vad som är mest populärt. Vi på Gymnasium.se har sett över vilka program som flest har intresserat sig för under 2017 och sammanställt en lista med de 10 mest populära programmen. Är kanske ditt gymnasieprogram program med på listan? Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gym

Vilka gymnasieprogram har flest elever från Göteborg varit intresserade av under 2017? Av er elever som ska söka gymnasium i Göteborg till våren är det säkert många som undrar vad andra väljer och vad som är mest populärt. Vi på Gymnasium.se har sett över vilka program som flest har intresserat sig för under 2017 och sammanställt en lista med de 10 mest populära programmen. Är kanske ditt gymnasieprogram program med på listan?

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se. 


Om gymnasium.se

Gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 200 000 besök i månaden. På Gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom Gymnasium.se står Educations.com Media Group, som även driver söktjänsten Studentum.se.