2022-03-23 08:00Pressmeddelanden

Digitala Vägledarträffen våren 2022

Digitala vägledarträffen våren 2022

Vägledarträffen är ett event för studie- och yrkesvägledare i hela Sverige med fokus på vägledning och inspiration. Till eventet bjuder vi in föreläsare inom olika ämnesområden som rör skolans värld - från grundskola och gymnasium till eftergymnasiala utbildningar och arbetsmarknadsutbildningar. gymnasium.se och studentum.se bjuder nu in till Digitala Vägledarträffen 6 april.

Vårens Digitala Vägledarträff kommer innehålla föreläsningar med fokus på strukturella metoder och material för studie- och yrkesvägledare där författaren och studie- och yrkesvägledaren Sara Nordström delar med sig av sina främsta erfarenheter. Hur personliga egenskaper kan utvärderas på ett objektivt sätt genom kognitiva urvalstester, elevernas vanligaste frågor och så berättar Blueberry hur det är fungerar att studera i USA - det mest efterfrågade landet för de som är intresserade av utomlandsstudier.

– Målet med Vägledarträffen är att du ska gå där ifrån med ny energi, kunskap och verktyg att tillämpa i ditt dagliga arbete. Vi vet att dagen har varit väldigt uppskattad av besökare och är glada över att kunna arrangera den för femte året i rad. Vi hoppas att så många som möjligt deltar och att dagen bidrar till en bättre studie- och yrkesvägledning, säger Anna Hansback, Event manager på gymnasium.se.

Vägledarträffen kommer arrangeras digitalt via verktyget zoom även våren 2022. Eventet kommer äga rum den 6 april och du är varmt välkommen att anmäla dig redan nu - helt kostnadsfritt!

Anmäl dig här


Om gymnasium.se

gymnasium.se är Sveriges största söktjänst för gymnasieskolor, med i genomsnitt 460 000 besök i månaden. På gymnasium.se finns samlad information om Sveriges alla gymnasieskolor. Bakom gymnasium.se står Keystone Education Group, som även driver söktjänsterna studentum.se, utbildning.se, kurser.se och aktivitet.se.


Kontaktpersoner

Gabriel Seidel
PR-specialist
Gabriel Seidel