Rekordmånga hittade till Gymnasium.se under 2016

Pressmeddelande   •  Jan 09, 2017 14:44 CET

2016 var ett bra år för Gymnasium.se. En trafiktillväxt på totalt 36% under året resulterade i strax över 2 miljoner besök mellan den första januari och sista december.

- På Gymnasium.se lägger vi mycket tid och kraft vid att arbeta med att skapa unikt innehåll  som är relevant för målgruppen, och det är kul att se att det arbetet bär frukt, säger Erik Appelberg, kommunikationschef på Gymnasium.se.

På Gymnasium.se kan man förutom att söka efter gymnasieskolor, bland annat få information om alla program, räkna ut meritvärde, göra utbildningstest och ställa frågor till en studie- och yrkesvägledare.

- Vi är glada över att tillhandahålla den information och de funktioner som unga gymnasieväljare, såväl som SYV:ar och föräldrar letar efter i denna avgörande tid inför valet som inleds nu i veckan, säger Appelberg.

Gymnasium.se är en del av Educations Media Group som bland annat driver söktjänsten Studentum.se.

*Samtliga data hämtas från Google Analytics. I Siffrorna inkluderas besök till Gymnasium.se:s systersidor Riksintag.se och Yrkesprogram.se.